Colecții Dining

La HOME MOBILI nu vei găsi doar un consilier atent, de ajutor, expert, ci si un prieten adevărat, dispus sa te sprijine in toate etapele procesului de cumpărare al mobilierului de dining la comanda. Cu siguranța știm ca alegerea unui bufet sau servanta, a unei mese si a unui scaun de dining este ceva ce se întâmpla de puține ori in viata, de aceea dorim sa facem acest moment perfect pentru tine, oferindu-ți sfaturi prețioase si sugestii utile si oferindu-ți un serviciu impecabil.Aflați cum lucrăm și de ce ar trebui să vă alegeți mobila de dining cu noi. Răsfoiți prin magazinul online HOME MOBILI pentru a găsi piesele din colecția de dining potrivita.

ALFA

ALFA MASA – 4.390 RON
ALFA SCAUN – 1.090 RON
ALFA SERVANTA – 6.490 RON
ALFA OGLINDA – 990 RON
ALFA VITRINA – 7.390 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

MOBILA DINING AURA

AURA MASA – 4.890 RON
AURA SCAUN – 990 RON
AURA SERVANTA – 5.690 RON
AURA OGLINDA – 1.590 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

MOBILIER DINING AQUA

AQUA MASA – 5.190 RON
AQUA SCAUN – 790 RON
AQUA SERVANTA – 6.590 RON
AQUA SET OGLINZI – 1.690 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

MOBILA DINING ASUS

mobilier asus living room

ASUS MASA – 5.290 RON
ASUS SCAUN –  790 RON
ASUS SERVANTA- 7.490 RON
ASUS SET OGLINZI – 1.290 RON
ASUS VITRINA – 5.390 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

BELLA

BELLA MASA EXTENSIBILA  – 6.090 RON
BELLA SCAUN –  990 RON
BELLA  SERVANTA- 6.590 RON
BELLA OGLINDA – 1.090 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*
*MDF-poate fi realizat si pe alte culori*

BENTLEY

BENTLEY MASA – 6.390 RON
BENTLEY SCAUN –  1.290 RON
BENTLEY  SERVANTA- 5.890 RON
BENTLEY OGLINDA – 990 RON
BENTLEY VITRINA – 4.990 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

BEYOND

BEYOND MASA – 5.090 RON
BEYOND SCAUN – 890 RON
BEYOND SERVANTA – 4.890 RON
BEYOND SET OGLINZI – 1590 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

BIANCO

mobilier dining timisoara

WHITE/WALLNUT

BIANCO MASA – 3.490 RON
BIANCO SCAUN– 860 RON
BIANCO SERVANTA – 5.090 RON
BIANCO OGLINDA  – 890 RON


*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

CARISMA

CARISMA MASA –  RON
CARISMA SCAUN–  RON
CARISMA SERVANTA  –  RON
CARISMA  OGLINDA  –  RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

COMO

COMO MASA –  RON
COMO SCAUN–  RON
COMO SERVANTA 2 USI –  RON
COMO SERVANTA 1 USA – 
COMO OGLINDA  –  RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

CROS

CROS MASA – 4.990 RON
CROS SCAUN– 1.190 RON
CROS SERVANTA – 6.090 RON
CROS OGLINDA  – 1.290 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

DIO

DIO MASA – 4.990 RON
DIO SCAUN– 990 RON
DIO SERVANTA – 6.090 RON
DIO OGLINDA  – 1.290 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

ELIT

ELIT MASA  –  3.990 RON
ELIT MASA EXTENSIBILA – 4.990 RON
ELIT SCAUN – 990 RON
ELIT SERVANTA – 5.290 RON
ELIT SET OGLINZI – 1.090 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*
*MDF-poate fi realizat si pe alte culori*

GLORIA

mobila dining gloria

GLORIA MASA – 7.190 RON
GLORIA SCAUN  –  890 RON
GLORIA SERVANTA – 7.590 RON
GLORIA OGLINDA – 1.090 RON
GLORIA VITRINA -4.390 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

GLORY

mese dining timisoara

GLORY MASA – 8.590 RON
GLORY SCAUN  – 1.990 RON
GLORY SERVANTA – 9.990 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

LINE

LINE MASA (WHITE/WALLNUT) 3.590RON
LINE SCAUN (WHITE/WALNUT) – 700 RON
LINE SERVANTA (WHITE/WALNUT) – 4.790 RON/ 6.590RON
LINE OGLINDA  (WHITE/WALNUT)–  890RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

LION

set mobileir dining lion

LION MASA – 5.690 RON
LION SCAUN –  960 RON
LION SERVANTA  8.990 RON
LION OGLINDA – 990 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

LIZBON

LIZBON MASA – 3.190 RON
LIZBON SCAUN –  890 RON
LIZBON SERVANTA  4.490 RON
LIZBON OGLINDA – 790 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

LORENZO CAPUCCINO

mobila pentru living lorenzo

LORENZO MASA – 4.390 RON
LORENZO SCAUN – 790 RON
LORENZO SERVANTA – 6.390 RON
LORENZO OGLINDA – 1.190 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

LOTUS

LOTUS MASA – 7.890 RON
LOTUS SCAUN – 1.290 RON
LOTUS SERVANTA – 9.990 RON
LOTUS SET OGLINZI LOTUS – 3.990 RON

*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

Te gândești la un nou set de mese pentru casa ta? Sau vă gândiți să vă distrați în grădina dvs. și doriți să creați zona perfectă de luat masa în aer liber? De la alegerea formei potrivite până la selectarea celor mai practice materiale, acoperim toate punctele importante de luat în considerare atunci când vă alegeți mobilierul de dining.

Lemnul are toate calitățile unui material natural frumos și fiecare piesă este individuală. Amintiți-vă, totuși, că mesele din lemn masiv pot fi grele și pot să se deformeze în mod natural într-o casă încălzită central, precum și să se estompeze în lumina soarelui. Cu toate acestea, lemnul poate fi finisat cu lac.

Furnirele de lemn sunt lipite pe o placă interioară. Acest lucru le face în general mai stabile decât lemnul solid și mai ușoare, ceea ce este util dacă doriți să vă deplasați frecvent poziția mobilierului. Furnirurile pot crea, de asemenea, efecte fabuloase.

Mobilierul lucios are o senzație modernă și este rezistent, dar poate fi zgâriat mai ușor decât lemnul și furnirul. Mobilierul din sticlă este bun pentru încăperile mici și întunecate, deoarece va lăsa lumina să curgă prin spațiu, făcându-l să se simtă mai mare, dar poate fi zgâriat și mai ușor decât lemnul.

Scaunele din lemn sunt alegerea practică pentru camerele de luat masa, dar optati pentru elemente tapițate pentru un plus de confort – pielea sau aspectul de calitate este cea mai bună alegere în casele de familie ocupate. Alternativ, luați în considerare scaunele de luat masa care au un cadru metalic.

Potriviți tonurile de lemn existente dacă adăugați o masă nouă sau o masă ocazională unei scheme. Scaunele din lemn ar trebui să se potrivească cu lemnul meselor, dacă le alegeți, dar scaunele din materiale precum polipropilena cu picioare metalice pot crea o combinație excelentă cu o masă din lemn. Culorile întunecate au un efect mai tradițional, dar pot oferi și un sentiment oriental sau masculin. Alegeți stejar sau pin mai palid pentru o senzație de țară sau într-o cameră întunecată.


Un ghid cuprinzător pentru alegerea mobilierului de dining pentru casa dvs


Introducere


Zona de dining servește ca un loc central de adunare în orice casă, unde momentele prețuite sunt împărtășite și sunt savurate mese delicioase. Alegerea mobilierului potrivit pentru mese este esențială pentru a crea un spațiu primitor și funcțional, care să reflecte stilul tău personal. Cu o multitudine de opțiuni disponibile, alegerea mobilierului perfect pentru mese poate fi o sarcină dificilă. Acest ghid cuprinzător își propune să vă ajute să navigați în procesul de selecție și să luați decizii informate atunci când vine vorba de alegerea mobilierului de dining care se potrivește nevoilor dvs. și vă îmbunătățește experiența de dining.


Evaluează-ți spațiul


Înainte de a vă porni în căutarea mobilierului de dining perfect, începeți prin a evalua spațiul disponibil în zona dvs. de dining. Măsurați dimensiunile camerei, luând în considerare factori precum amplasarea ferestrelor, ușilor și a oricăror caracteristici arhitecturale. Această evaluare va oferi o înțelegere clară a constrângerilor de dimensiune și aspect cu care trebuie să lucrați, asigurându-vă că mobilierul de dining pe care îl alegeți se potrivește confortabil în spațiu.


Luați în considerare stilul dvs. de dining


Apoi, luați în considerare stilul personal de dining și estetica generală a casei dvs. Preferi o experiență culinară formală, elegantă sau înclini spre o ambianță mai casual și relaxată? Identificați atmosfera pe care doriți să o creați în zona dvs. de dining, fie că este tradițională, contemporană, rustică sau eclectică și selectați mobilier de dining care se aliniază stilului dorit. Aceasta include luarea în considerare a materialului, culorii și elementelor de design ale mobilierului.


Capacitatea și configurația locurilor


Capacitatea de locuri și configurația mobilierului dvs. de dining sunt factori cruciali de luat în considerare. Stabiliți numărul de persoane pe care le distrați sau le cazați de obicei în zona dvs. de dining. Dacă găzduiți frecvent întâlniri mari, luați în considerare o masă cu extensie sau o opțiune extensibilă. Pentru spații mai mici, o masă rotundă sau pătrată poate fi mai potrivită. În plus, gândiți-vă la numărul și tipul de scaune sau opțiunile de scaun de care aveți nevoie, asigurându-vă că există spațiu amplu pentru așezare confortabilă și mișcare în jurul mesei.


Calitate și durabilitate


Investiția în mobilier de dining de înaltă calitate este esențială pentru satisfacție și durabilitate pe termen lung. Căutați piese bine construite, realizate din materiale rezistente, care pot rezista la utilizarea regulată. Lemnul masiv, cum ar fi stejarul sau nucul, este o alegere populară pentru mese și scaune, deoarece oferă durabilitate și atractivitate atemporală. Acordați atenție tehnicilor de construcție, cum ar fi îmbinările în coadă de rândunică sau îmbinările cu mortare și țevi, care indică măiestrie superioară și longevitate.


Confort și ergonomie


Confortul este primordial atunci când vine vorba de mobilierul de dining. Selectați scaune cu spătar care susține și scaune cu perne adecvat, care permit mese confortabile și plăcute. Luați în considerare ergonomia scaunelor, asigurându-vă că oferă un suport lombar adecvat. Dacă este posibil, testați scaunele înainte de a cumpăra pentru a vă asigura că îndeplinesc cerințele dvs. de confort.


Versatilitate și flexibilitate


Mobilierul de dining care ofera versatilitate si flexibilitate se poate adapta la diferite ocazii si nevoi. Căutați mese cu frunze detașabile sau extensibile, care pot găzdui un număr diferit de oaspeți. Luați în considerare bufete sau bufete care oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru vesela și articolele esențiale pentru servire. Alegerea mobilierului cu funcții multiple vă permite să vă optimizați zona de dining pentru diferite scopuri și o face un spațiu mai practic și mai versatil.


Considerații bugetare


În cele din urmă, stabiliți un buget pentru mobilierul dvs. de dining. Determinați o gamă cu care vă simțiți confortabil și explorați opțiunile în cadrul bugetului respectiv. Rețineți că mobilierul de dining este o investiție, iar piesele de calitate pot oferi o longevitate și o valoare mai bună în timp. Luați în considerare beneficiile pe termen lung ale durabilității, măiestriei și satisfacției atunci când vă decideți bugetul.


Concluzie


Alegerea mobilierului perfect de dining implică luarea în considerare atentă a diferiților factori, inclusiv constrângerile de spațiu, stilul personal, capacitatea de locuri, calitatea, confortul, versatilitatea și bugetul. Evaluându-vă nevoile, preferințele și cerințele specifice ale zonei dvs. de dining, puteți lua decizii bine informate care au ca rezultat un spațiu de dining funcțional și atrăgător din punct de vedere vizual. Amintiți-vă, mobilierul potrivit de dining vă poate modela experiența de dining.

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania

Program:
L-V 10:00 – 18:30
    S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact