Măsuțe de cafea

Fiabile și elegante, măsuțele de cafea sunt astăzi articole de mobilier cu adevărat funcționale și esențiale. Acestea pot fi amplasate în fața sau lângă canapeaua dvs. sau, așa cum se întâmplă astăzi, în dormitor, în locul noptierelor. La HOME MOBILI veți găsi o selecție largă de măsuțe de cafea în diferite stiluri și materiale.

Gama de mobilier pentru living room

Căutați o măsuță de cafea în Timișoara pentru a va putea mobila așa cum va doriți casă / locuința? Descoperiți în această categorie toată gama noastră de măsuțe. Dar cum alegem această piesă de mobilier? În primul rând, trebuie să aibă dimensiunea potrivită – atât în înălțime, cât și în ceea ce privește lungimea și lățimea. Trebuie să fie pe stilul și proporția potrivita cu spațiul și trebuie să lucreze cu toate mobilierele existente. Materialul trebuie să se potrivească stilului tău de viață și să funcționeze bine în cameră. Trebuie chiar să se potrivească nevoilor familiei dvs., indiferent dacă acest lucru înseamnă că trebuie să fie adecvat pentru copii sau să aibă suficient spațiu de stocare pentru telecomandele TV și alte articole diverse.
Doar după ce ați răspuns la toate aceste întrebări, puteți începe să gășiți măsuța de cafea perfectă pentru dvs. și spațiul dvs.

Alegerea unei măsuțe de cafea este una dintre cele mai importante decizii de decorare, cu toate acestea adesea trecute cu vederea, pe care va trebui să le luați. Măsuțele de cafea sunt adesea amplasate central și au un scop foarte practic în interiorul unei camere de zi. La urma urmei, fără o măsuță de cafea, unde am pune băuturile noastre preferate, revistele de decor, telecomenzile și iPhone-urile?

Măsuța de cafea este, fără îndoială, este cea cea ce conferă unui living stil unic. De obicei, deține obiecte personale și accente de decor de la proprietarii de case, reflectând personalitățile lor. O măsuță de cafea trebuie să fie proporțională cu dimensiunea canapelei. Ca regulă generală, măsuța de cafea pe care o cumpărați ar trebui să aibă cel puțin jumătate din lungimea canapelei, dar nu mai lungă decât canapeaua în sine. O măsuță plăcută și fericită, lungă de trei pătrimi sau două treimi, este perfectă.

Înălțimea măsuței de cafea ar trebui să fie aproximativ chiar și cu înălțimea scaunului canapelei, dați sau luați câțiva centimetri.

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania

Program:
L-V 10:00 – 18:30
    S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact