Comode

Comodele sunt dulapuri portabile care oferă o ușurință mare de utilizare . Acest mobilier, care are  minim un  sertar glisant, este foarte util datorita zonelor de depozitare. Comodele, cunoscute pentru structura lor asemănătoare noptierelor, dar mai mari, sunt frecvent preferate și folosite în aproape toate spațiile interioare. Aceste tip de  mobilier variaza ca  modele și dimensiuni. In acest fel, devine posibil sa ai o zona de depozitare care sa se potriveasca nevoilor tale. Zona de depozitare in cauza este formata in majoritatea cazurilor din sertare.

AURA            AQUA              ASUS            BENTLEY

BEYOND        BIANCO          BUGATI.         CARISMA

DIO               ELIA               ETRO             ETROS

FORENZA      GLORIA.          LINE              LEMANS

LION             LIZBON           LORENZO      LUCA

NATURA.       PANAMERA     PORTO           QUATRO

SAHARA        SENFONI         VEGA             ZARA            

aura-sifonyer.jpg-5
AURA
urun-aqua-yatak-odasi-26-1
AQUA
urun-asus-yatak-odasi-takimi-18-1
ASUS
Bentley-Sifonyer
BENTLEY
beyonce-sifonyer.jpg-4
BEYOND
bianco-ceviz-sifonyer.jpg-7
BIANCO
BUGATI COMODA
BUGATI
carisma-sifonyer
CARISMA
dio-sifonyer-1
DIO
ELIA HOME MOBILI00021
ELIA
ETRO COMODA TIMISOARA
ETRO
FORENZA COMODA
FORENZA
gloria-sifonyer
GLORIA
diana-vizon-sifonyer
LINE
LEMANS COMODA
LEMANS
urun-lion-sifonyer-1
LION
Lizbon-Sifonyer
LIZBON
lorenzo-cappucino-sifonyer_centered
LORENZO
lucca-sifonyer-2
LUCA
Natura-Sifonyer
NATURA
PANAMERA COMODA
PANAMERA
porto-sifonyer
PORTO
QUATRO COMODA TIMISOARA
QUATRO
SAHARA COMODA
SAHARA
senfoni-kuvars-sifonyer.jpg-9
SENFONI
vegas20960
VEGA
zara-sifonyer
ZARA

O buna parte din viata noastra ne-o petrecem in dormitor, de aceea este important sa alegem cu atentie aceasta piesa de mobilier. Astfel un spatiu in plus de depozitare ne va o senzatie de ordine si curatenie bun .

La Home Mobili avem o selectie mare de comode care sa intruneasca toate calitatile de fabricatie dar si toate gusturile. Fie ca esti in cautarea unor comode cu un design simplu si rafinat, contemporan si sofisticat sau chiar avangardist dar minimalist, aici vei gasi una care sa se potriveasca perfect in dormitorul tau.

Numarul de spatii de depozitare variaza mult de la un model la altul, ia in functie de necesitatie tale in materie de spatiu, poti alege un set cu inaltimi diferite si mai multe sertare sau o singura comoda, cu doua sau mai multe sertare. Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca ai la alegere si dulapioare de mici dimensiuni, cu finisaje excelente, cu 2 sau 3 sertare, care se integreaza perfect in stilul de design modern si minimalist.

 Pe aceasta pagina vei gasi cu siguranta o gama variata si completa de comode premium-lux pentru casa ta.

Pentru a alege doar cele mai bune comode pentru dormitor holuri sau intrari trebuie sa masori spatiul de care dispune incaperea ta, dimensiunea comodei de obicei sunt medii mici ca sa satisfaca nevoilor exigente de spatiu.

Iata cateva criterii dupa care sa ne orientam cand dorim sa ne alegem o comoda ideal – primul este marimea camerei / spatiul de care dispunem. Este important sa stii de la inceput de cat spatiu dispui.

Dupa care trebuie sa ne uitam si la spatiul de depozitare. Astfel un pat cu o lada de depozitare este ideal pentru apartamentele din orasele din Romania.

Este important sa ne uitam si la materialul din care este realizat comoda.

Structura si frontul de MDF pot fi regasite pentru toate comodele, diferenta de aspect fiind facuta de finisajele exterioare. Unele dintre acestea sunt construite si din materiale naturale, precum lemnul de paulonia sau lemnul de pin. Alte modele pot fi personalizate chiar de catre tine, astfel incat sa corespunda din punct de vedere al paletei de culori pe care o cauti.

Tipurile de comode sunt variate si pot fi achizitionate ca set cu mai multe corpuri sau un singur corp.

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania

Program:
L-V 10:00 – 18:30
    S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact