Noptiere

Noptierele de la HOME MOBILI sunt articole care servesc atât funcția, cât și design-ul oricărui dormitor. O piesă de mobilier pentru dormitor care vă poate ține lampa de lectură, obiecte decorative și alte obiecte personale, cum ar fi cărți și gadgeturi, noptierele noastre de design vă permit să aveți la îndemână toate lucrurile esențiale pentru dormitor.Vin într-o varietate de stiluri. Fie că doriți una sau două noptiere, selecția noastră se potrivește oricărui tip de amenajare și interior. Gama noastră de noptiere include linii curate, moderniste, luxuriante si minimaliste.Organizați dezordinea în dormitor cu noptiere pentru a ține obiectele pe care le iubiți sau telefonul drag.

AURA            AQUA              ASUS            BENTLEY

BEYOND        BIANCO          BUGATI.         CARISMA

DIO               ELIA               ETRO             ETROS

FORENZA      GLORIA.          LINE              LEMANS

LION             LIZBON           LORENZO      LUCA

NATURA.       PANAMERA     PORTO           QUATRO

SAHARA        SENFONI         VEGA             ZARA            

urun-aura-komodin-01-1600x960
AURA
AQUA
AQUA
ASUS
ASUS
bentley-new-komodin-1
BENTLEY
urun-beyonce-vizon-komodin-01-1600x960-1
BEYOND
BIANCO NOPTIERA
BIANCO
Bugati Colectii Dormitoare Premium Home Mobili10
BUGATI
CARISMA
CARISMA
DIO
DIO
ELIA NOPTIERA
ELIA
ETRO NOPTIERA
ETRO
FORENZA NOPTIERA
FORENZA
GLORIA
GLORIA
LINE NOPTIERA
LINE
LEMANS NOPTIERA
LEMANS
LION
LION
LIZBON
LIZBON
LORENZO CAPUCCINO
LORENZO CAPUCCINO
LUCA
LUCA
NATURA
NATURA
Panamera Colectii Dormitoare Premium Home Mobili7
PANAMERA
porto-noptiera
PORTO
QUATRO
QUATRO
SAHARA NOPTIERA
SAHARA
SENFONI
SENFONI
VEGA
VEGA
ZARA
ZARA

Noptierele sunt exemplul perfect de piese de mobilier care trebuie să exceleze atât în forma, cât și în funcționalitate. Nu are rost să aveti o noptieră uimitoare dacă nu ajungeti la lampa de noptieră. De asemenea, nu doriți ca designul atent al decorului dormitorului dvs. să fie ruinat de o piesă pur practică, dar fala stil. Odată ce ți-ai sortat patul, lenjeria de pat și depozitat hainele, trebuie să abordati dilema obișnuită de decorare a ambelor părți ale patului. Aveți nevoie de o noptieră care să se potrivească stilului dvs. interior, oferind în același timp o suprafață amplă și depozitare pentru nevoile dumneavoastră.

Noptierele ideale au înălțimea cât patul cu tot cu saltea / suprata de dormit pentru simplul fapt că ne dorim să ajungem rapid la lucrurile de pe noptieră fără efort. Pe lângă asta stilul noptierelor alese trebuie să se potrivească în mare măsură cu cel al patului / dulapului pentru o uniformitate completă. Trebuie să ne hotărâm astfel câte noptiere dorim vrem una sau două. Multe dormitoare complete vin cu 2 noptiere una pe stânga altă pe dreapta. Mărimea camerei joacă un rol crucial în alegerea noptierei.

Următorul lucru de analizat este ce fel de noptiere dorim – vrem simple cu design elegant sau modern sau mai complexe cu finisaje de lux?

Poate ne dorim noptiere cu 2-3 sertare sau una cu spațiu mare de depozitare care  fie închis.

Noptiera este piesa de mobilier care ne ofera echilibru dar si confortul de care avem nevoie zi de zi. Pe langa asta, noptiera este acea piesa de mobila din dormitor specifica, ce poate sa ne ofere intimitate si confort maxim pentru ca are functionalitate practica si ofera un stil mai modern si organizat.

Vezi pe aceasta pagina din site toata gama noastra de noptiere pentru dormitor din import de calitate ridicata la preturi foarte bune.

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania

Program:
L-V 10:00 – 18:30
    S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact