Colecții Dining

La HOME MOBILI nu vei găsi doar un consilier atent, de ajutor, expert, ci si un prieten adevărat, dispus sa te sprijine in toate etapele procesului de cumpărare al mobilierului de dining la comanda. Cu siguranța știm ca alegerea unui bufet sau servanta, a unei mese si a unui scaun de dining este ceva ce se întâmpla de puține ori in viata, de aceea dorim sa facem acest moment perfect pentru tine, oferindu-ți sfaturi prețioase si sugestii utile si oferindu-ți un serviciu impecabil.Aflați cum lucrăm și de ce ar trebui să vă alegeți mobila de dining cu noi. Răsfoiți prin magazinul online HOME MOBILI pentru a găsi piesele din colecția de dining potrivita.

AIGUA           ALFA              AURA              AQUA

ASUS             BENTLEY        BEYOND         BIANCO

BUGATI          CANYON        CARISMA      CARISMA W

CROS.            DIO                ELIA               ENZO

ETRO             FORENZA       FRENZE          GAIA  

GAMA            GLORIA          HERMES         JULIE

LINE.             LEMANS         LION              LIZBON

LOOP             LORENZO       LUCA             LUNA

MABEL           NATURA         NILUFER        ODDO

PANAMERA     PARIS.           PIRLANTA      PORTO

PUZZLE          QUATRO         REALIST        RIAD

ROMA            RUBEN           SAHARA         SAHRA

SENFONI        VEGA             ZARA             ZEBRA

ZENIT

DIO

ENZO

ETRO

FORENZA

GAIA

GLORIA

LINE

Te gândești la un nou set de mese pentru casa ta? Sau vă gândiți să vă distrați în grădina dvs. și doriți să creați zona perfectă de luat masa în aer liber? De la alegerea formei potrivite până la selectarea celor mai practice materiale, acoperim toate punctele importante de luat în considerare atunci când vă alegeți mobilierul de dining.

Lemnul are toate calitățile unui material natural frumos și fiecare piesă este individuală. Amintiți-vă, totuși, că mesele din lemn masiv pot fi grele și pot să se deformeze în mod natural într-o casă încălzită central, precum și să se estompeze în lumina soarelui. Cu toate acestea, lemnul poate fi finisat cu lac.

Furnirele de lemn sunt lipite pe o placă interioară. Acest lucru le face în general mai stabile decât lemnul solid și mai ușoare, ceea ce este util dacă doriți să vă deplasați frecvent poziția mobilierului. Furnirurile pot crea, de asemenea, efecte fabuloase.

Mobilierul lucios are o senzație modernă și este rezistent, dar poate fi zgâriat mai ușor decât lemnul și furnirul. Mobilierul din sticlă este bun pentru încăperile mici și întunecate, deoarece va lăsa lumina să curgă prin spațiu, făcându-l să se simtă mai mare, dar poate fi zgâriat și mai ușor decât lemnul.

Scaunele din lemn sunt alegerea practică pentru camerele de luat masa, dar optati pentru elemente tapițate pentru un plus de confort – pielea sau aspectul de calitate este cea mai bună alegere în casele de familie ocupate. Alternativ, luați în considerare scaunele de luat masa care au un cadru metalic.

Potriviți tonurile de lemn existente dacă adăugați o masă nouă sau o masă ocazională unei scheme. Scaunele din lemn ar trebui să se potrivească cu lemnul meselor, dacă le alegeți, dar scaunele din materiale precum polipropilena cu picioare metalice pot crea o combinație excelentă cu o masă din lemn. Culorile întunecate au un efect mai tradițional, dar pot oferi și un sentiment oriental sau masculin. Alegeți stejar sau pin mai palid pentru o senzație de țară sau într-o cameră întunecată.


Un ghid cuprinzător pentru alegerea mobilierului de dining pentru casa dvs


Introducere


Zona de dining servește ca un loc central de adunare în orice casă, unde momentele prețuite sunt împărtășite și sunt savurate mese delicioase. Alegerea mobilierului potrivit pentru mese este esențială pentru a crea un spațiu primitor și funcțional, care să reflecte stilul tău personal. Cu o multitudine de opțiuni disponibile, alegerea mobilierului perfect pentru mese poate fi o sarcină dificilă. Acest ghid cuprinzător își propune să vă ajute să navigați în procesul de selecție și să luați decizii informate atunci când vine vorba de alegerea mobilierului de dining care se potrivește nevoilor dvs. și vă îmbunătățește experiența de dining.


Evaluează-ți spațiul


Înainte de a vă porni în căutarea mobilierului de dining perfect, începeți prin a evalua spațiul disponibil în zona dvs. de dining. Măsurați dimensiunile camerei, luând în considerare factori precum amplasarea ferestrelor, ușilor și a oricăror caracteristici arhitecturale. Această evaluare va oferi o înțelegere clară a constrângerilor de dimensiune și aspect cu care trebuie să lucrați, asigurându-vă că mobilierul de dining pe care îl alegeți se potrivește confortabil în spațiu.


Luați în considerare stilul dvs. de dining


Apoi, luați în considerare stilul personal de dining și estetica generală a casei dvs. Preferi o experiență culinară formală, elegantă sau înclini spre o ambianță mai casual și relaxată? Identificați atmosfera pe care doriți să o creați în zona dvs. de dining, fie că este tradițională, contemporană, rustică sau eclectică și selectați mobilier de dining care se aliniază stilului dorit. Aceasta include luarea în considerare a materialului, culorii și elementelor de design ale mobilierului.


Capacitatea și configurația locurilor


Capacitatea de locuri și configurația mobilierului dvs. de dining sunt factori cruciali de luat în considerare. Stabiliți numărul de persoane pe care le distrați sau le cazați de obicei în zona dvs. de dining. Dacă găzduiți frecvent întâlniri mari, luați în considerare o masă cu extensie sau o opțiune extensibilă. Pentru spații mai mici, o masă rotundă sau pătrată poate fi mai potrivită. În plus, gândiți-vă la numărul și tipul de scaune sau opțiunile de scaun de care aveți nevoie, asigurându-vă că există spațiu amplu pentru așezare confortabilă și mișcare în jurul mesei.


Calitate și durabilitate


Investiția în mobilier de dining de înaltă calitate este esențială pentru satisfacție și durabilitate pe termen lung. Căutați piese bine construite, realizate din materiale rezistente, care pot rezista la utilizarea regulată. Lemnul masiv, cum ar fi stejarul sau nucul, este o alegere populară pentru mese și scaune, deoarece oferă durabilitate și atractivitate atemporală. Acordați atenție tehnicilor de construcție, cum ar fi îmbinările în coadă de rândunică sau îmbinările cu mortare și țevi, care indică măiestrie superioară și longevitate.


Confort și ergonomie


Confortul este primordial atunci când vine vorba de mobilierul de dining. Selectați scaune cu spătar care susține și scaune cu perne adecvat, care permit mese confortabile și plăcute. Luați în considerare ergonomia scaunelor, asigurându-vă că oferă un suport lombar adecvat. Dacă este posibil, testați scaunele înainte de a cumpăra pentru a vă asigura că îndeplinesc cerințele dvs. de confort.


Versatilitate și flexibilitate


Mobilierul de dining care ofera versatilitate si flexibilitate se poate adapta la diferite ocazii si nevoi. Căutați mese cu frunze detașabile sau extensibile, care pot găzdui un număr diferit de oaspeți. Luați în considerare bufete sau bufete care oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru vesela și articolele esențiale pentru servire. Alegerea mobilierului cu funcții multiple vă permite să vă optimizați zona de dining pentru diferite scopuri și o face un spațiu mai practic și mai versatil.


Considerații bugetare


În cele din urmă, stabiliți un buget pentru mobilierul dvs. de dining. Determinați o gamă cu care vă simțiți confortabil și explorați opțiunile în cadrul bugetului respectiv. Rețineți că mobilierul de dining este o investiție, iar piesele de calitate pot oferi o longevitate și o valoare mai bună în timp. Luați în considerare beneficiile pe termen lung ale durabilității, măiestriei și satisfacției atunci când vă decideți bugetul.


Concluzie


Alegerea mobilierului perfect de dining implică luarea în considerare atentă a diferiților factori, inclusiv constrângerile de spațiu, stilul personal, capacitatea de locuri, calitatea, confortul, versatilitatea și bugetul. Evaluându-vă nevoile, preferințele și cerințele specifice ale zonei dvs. de dining, puteți lua decizii bine informate care au ca rezultat un spațiu de dining funcțional și atrăgător din punct de vedere vizual. Amintiți-vă, mobilierul potrivit de dining vă poate modela experiența de dining.

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania

Program:
L-V 10:00 – 18:30
    S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact