Colecții Dining

La HOME MOBILI nu vei găsi doar un consilier atent, de ajutor, expert, ci si un prieten adevărat, dispus sa te sprijine in toate etapele procesului de cumpărare al mobilierului de dining la comanda. Cu siguranța știm ca alegerea unui bufet sau servanta, a unei mese si a unui scaun de dining este ceva ce se întâmpla de puține ori in viata, de aceea dorim sa facem acest moment perfect pentru tine, oferindu-ți sfaturi prețioase si sugestii utile si oferindu-ți un serviciu impecabil.Aflați cum lucrăm și de ce ar trebui să vă alegeți mobila de dining cu noi. Răsfoiți prin magazinul online HOME MOBILI pentru a găsi piesele din colecția de dining potrivita.

AIGUA           ALFA              AURA              AQUA

ASUS             BENTLEY        BEYOND         BIANCO

BUGATI          CANYON        CARISMA      CARISMA W

CROS.            DIO                ELIA               ENZO

ETRO             FORENZA       FRENZE          GAIA  

GAMA            GLORIA          HERMES         JULIE

LINE.             LEMANS         LION              LIZBON

LOOP             LORENZO       LUCA             LUNA

MABEL           NATURA         NILUFER        ODDO

PANAMERA     PARIS.           PIRLANTA      PORTO

PUZZLE          QUATRO         REALIST        RIAD

ROMA            RUBEN           SAHARA         SAHRA

SENFONI        VEGA             ZARA             ZEBRA

ZENIT

PIRLANTA

PORTO

PUZZLE

QUATRO

REALIST

RIAD

SAHARA

SENFONI

VEGA

colectii mobila living timisoara home mobili

ZARA

ZENIT

MOBILA DINING TIMISOARA

Te gândești la un nou set de mese pentru casa ta? Sau vă gândiți să vă distrați în grădina dvs. și doriți să creați zona perfectă de luat masa în aer liber? De la alegerea formei potrivite până la selectarea celor mai practice materiale, acoperim toate punctele importante de luat în considerare atunci când vă alegeți mobilierul de dining.

Lemnul are toate calitățile unui material natural frumos și fiecare piesă este individuală. Amintiți-vă, totuși, că mesele din lemn masiv pot fi grele și pot să se deformeze în mod natural într-o casă încălzită central, precum și să se estompeze în lumina soarelui. Cu toate acestea, lemnul poate fi finisat cu lac.


Furnirele de lemn sunt lipite pe o placă interioară. Acest lucru le face în general mai stabile decât lemnul solid și mai ușoare, ceea ce este util dacă doriți să vă deplasați frecvent poziția mobilierului. Furnirurile pot crea, de asemenea, efecte fabuloase. Descoperiti gama de mobila dining in Timisoara.


Gama de mobilă de dining de la Homemobili Timișoara se remarcă printr-o combinație elegantă de stil, funcționalitate și calitate. Fiecare piesă este concepută pentru a transforma experiența mesei într-un moment de rafinament și confort. Colecțiile includ mese extensibile, ideale pentru reuniuni de familie, și scaune ergonomice, care asigură un suport optim pentru spate. Materialele alese, precum lemnul masiv, sticla și metalul, sunt de înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență în timp.


Designul pieselor de mobilier variază de la clasic la modern, adaptându-se astfel oricărui tip de interior. Detaliile lucrate cu atenție, finisajele fine și paleta de culori diversificată permit personalizarea spațiului de dining după preferințele fiecărui client. Homemobili Timișoara pune accent pe inovare și funcționalitate, oferind soluții practice, cum ar fi spațiile de depozitare integrate și mecanismele de extensie facile. Descoperiti gama de mobila dining in Timisoara.


Prin gama de mobilă de dining, Homemobili Timișoara aduce un plus de eleganță și confort în fiecare casă, fiind alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbine estetica cu practicitatea într-un mod armonios. Vizitați showroom-ul lor pentru a descoperi colecția completă și pentru a beneficia de consiliere personalizată.

GAMA DE MOBILA DE DINING 

Scaunele din lemn sunt alegerea practică pentru camerele de luat masa, dar optati pentru elemente tapițate pentru un plus de confort – pielea sau aspectul de calitate este cea mai bună alegere în casele de familie ocupate. Alternativ, luați în considerare scaunele de luat masa care au un cadru metalic.


Potriviți tonurile de lemn existente dacă adăugați o masă nouă sau o masă ocazională unei scheme. Scaunele din lemn ar trebui să se potrivească cu lemnul meselor, dacă le alegeți, dar scaunele din materiale precum polipropilena cu picioare metalice pot crea o combinație excelentă cu o masă din lemn. Culorile întunecate au un efect mai tradițional, dar pot oferi și un sentiment oriental sau masculin. Alegeți stejar sau pin mai palid pentru o senzație de țară sau într-o cameră întunecată.

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania

Program:
L-V 10:00 – 18:30
    S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact