Selecție Exclusivă

Aural

Butterfly

Descoperiți modelele elegante de mobilier Home Mobili, care lasă urme fascinante în spațiile de locuit cu eleganța sa de concept design, iar fiecare piesă este pregătită cu grijă până la ultimul detaliu.

Diamond

Selecție Exclusivă

Elia

Frenze

Home Mobili, selectează o calitate durabilă cu materiale de primă clasă și performanța extrem de meticuloasă a manoperei; Accentele de mobilier țesute manual sunt, de asemenea, perfect îndeplinite sub acoperișul unităților de producție. Compania noastră selectează și distribuie la cele mai înalte standarde posibile inca din ziua in care si-a început activitatile în 2019 prin amenajarea spațiilor cu mobilier de lux.

Hermès

Selecție Exclusivă

Infinity

Julie

În serviciul post-vânzare nu numai în România, ci în toată Europa; Adoptăm ca principiu un proces rapid, fiabil și profesionist. În această călătorie, care se extinde de la procesul de selecție la spațiile de locuit ale oaspeților noștri, ne facem originalitatea în design, tehnologie și disciplină, precum și abordări orientate spre satisfacție și încredere în înțelegerea noastră a comerțului.

London

Selecție Exclusivă

Nilufer

Oddo

Mobila de lux oferită de magazinul  Home Mobili reprezintă o simbioză perfectă între eleganță și funcționalitate. Fiecare piesă este meticulos proiectată și fabricată pentru a satisface cele mai exigente gusturi și standarde de calitate. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, oferind durabilitate și rafinament. 

Paris

Selecție Exclusivă

Roma

Sahra

Fiecare detaliu al mobilierului prezentat de noi este finisat cu atenție, de la linii curate și contemporane la ornamente sofisticate, care conferă fiecărei piese un caracter distinctiv. Fie că este vorba despre mobilier pentru living, dining sau dormitor , fiecare produs transmite un sentiment de lux și exclusivitate, aducând o notă de rafinament în orice spațiu.

Zebra

INFINITY

Colectie Canapele de Lux in Timisoara-homemobili

JULIE

gama de fotolii timisoara

LONDON

NILUFER

Oddo

Paris

plain mobila de dining lux timis

Roma

SAHRA

ZEBRA

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact