Colecții Dormitoare

Gama de dormitoare de lux oferită de Home Mobili din Cluj redefinește conceptul de eleganță și confort în spațiul personal al casei dvs. Cu o atenție deosebită la detalii și un design rafinat, această colecție de dormitoare aduce un aer de opulență și stil în fiecare casă.

Fiecare piesă din această gamă este creată cu grijă și pasiune pentru a oferi un sanctuar de odihnă cu adevărat excepțional. Materialele folosite, de la lemnul prețios la finisajele bogate și textilele de înaltă calitate, reflectă standardele înalte de calitate ale Home Mobili. Fiecare element al dormitorului este proiectat pentru a crea o atmosferă de relaxare și eleganță, transformând dormitorul într-un spațiu în care luxul și confortul se îmbină armonios.

Designul acestor dormitoare de lux este unul care îmbină esteticul contemporan cu elemente clasice. Liniile curate și formele echilibrate conferă fiecărui dormitor un aspect atemporal, iar detaliile atent lucrate adaugă un plus de sofisticare. De la paturi capitonate la noptiere cu finisaje deosebite, fiecare piesă de mobilier din această gamă contribuie la crearea unei atmosfere de lux și bun-gust.

Paleta de culori și texturi oferă o varietate generoasă de opțiuni, permițându-vă să personalizați spațiul în funcție de preferințele dvs. Fie că alegeți nuanțe calde și relaxante sau culori mai intense și vibrante, gama de dormitoare de lux de la Home Mobili din Cluj vă oferă posibilitatea de a vă crea propriul colț de rai în interiorul casei.

Investiția într-un dormitor de lux de la Home Mobili nu înseamnă doar achiziționarea de mobilier, ci investiția într-o experiență de somn odihnitor și într-un spațiu personal care emană eleganță și rafinament. Fiecare element din această colecție transmite atenția la detalii și calitatea superioară pe care Home Mobili le aduce în fiecare produs, oferindu-vă un dormitor de lux pe care îl veți aprecia și admira zilnic.

LUCA

LUCA DULAP – 10.890 RON
LUCA PAT(180X200) – 5.990RON
LUCA NOPTIERE SET – 2.580 RON
LUCA TOALETA MACHIAJ – 5.890 RON
LUCA SOLDAT SERTARE – 1.990 RON
*Optional depozitare*
*Se poate realiza pe 160X200
*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

NATURA

NATURA DULAP 6 USI 6.290 RON
NATURA DULAP 5 USI – 5.490 RON
NATURA PAT(180X200) – 5.190 RON
NATURA NOPTIERE SET – 1.980 RON
NATURA TOALETA MACHIAJ CU OGLINDA – 2.890 RON
NATURA SOLDAT SERTARE – 1.990 RON
*Optional depozitare*
*Se poate realiza pe 160X200
*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

PORTO

PORTO DULAP 6 USI – 9.290 RON
PORTO PAT(180X200) – 6.590 RON
PORTO NOPTIERE SET – 3.380 RON
PORTO TOALETA MACHIAJ CU OGLINDA – 4.890 RON
PORTO SOLDAT SERTARE – 2.690 RON
PORTO MAKE UP PUFF – 1.490 RON
*Optional depozitare*
*Se poate realiza pe 160X200
*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

QUATRO

QUATRO DULAP – 10.490 RON
QUATRO PAT(180X200) – 5.090 RON
QUATRO SET NOPTIERE – 2.790 RON
QUATRO TOALETA MACHIAJ – 3.590 RON
QUATRO OGLINDA – 1.290 RON
*Optional depozitare*
*Se poate realiza pe 160X200
*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

VEGA

dormitoare timisoara moderne
VEGA DULAP -10.390 RON
VEGA PAT (180*200) – 5.890 RON
VEGA SET NOPTIERE (2BUC) 3.580 RON
VEGA TOALETA MACHIAJ CU OGLINDA – 4.290 RON
VEGA BANCUTA – 1.190 RON
*Optional depozitare*
*Se poate realiza pe 160X200
*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

ZARA

ZARA DULAP -10.390 RON
ZARA PAT (180*200) – 6.190 RON
ZARA SET NOPTIERE (2BUC) 3.580 RON
ZARA TOALETA MACHIAJ CU OGLINDA – 4.290 RON
 – 1.190 RON
*Optional depozitare*
*Se poate realiza pe 160X200
*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

ZEN

ZEN DULAP (170 CM) -6.990 RON
ZEN DULAP MODUL DREAPTA/STANGA – 2.690 RON
ZEN PAT – 5.090  RON
ZEN NOPTIERA (2 BUC.) – 2.890 RON
ZEN PANOU VEIOZA LED TOUCH (2 BUC.) – 1.390 RON
ZEN TOALETA MACHIAJ CU OGLINDA  – 4.490 RON
*Optional depozitare*
*Se poate realiza pe 160X200
*Textil-poate fi realizat si pe alte culori*

Cumpărați mobilier nou pentru propriul dormitor principal, camera unui copil sau dormitorul unui adolescent? Luați în considerare personalitatea ocupantului principal al camerei. Trebuie sa va ganditi si la persoana care ocupa acea camera, culoarea, schema și opțiunile de mobilier. Acestea sunt componentele cheie pentru stabilirea unui stil de decorare.

Când vine vorba de stilul de decorare, contemporanul și tradiționalul sunt două dintre principalele categorii de design. Fiecare are diferite ramuri.

Dacă sunteți un fan al tuturor lucrurilor contemporane, pregătiți-vă pentru renovarea mobilierului dormitorului cel puțin în fiecare deceniu. Contemporanul este o tendință în continuă schimbare, care se schimbă cu stilul vremurilor. De asemenea, numit modern, acest stil se poate transforma în timp, dar are unele elemente comune care rămân constante – este de obicei fără dezordine, modular și elegant.

Când dorim foarte mult  ne amenajăm casă într-un stil elegant și modern pentru a ne putea bucură la maxim de confort, trebuie  ținem cont de următoarele aspecte precum – gradul de confort pentru  în dormitor ne petrecem aproape 30% din timp.  După care  ne uităm la eficientăfuncționalitatea mobilei de dormitor – aici trebuie  ne gândim la spațiul oferit de către mobilă aleasăDupă aceea trebuie  mai punem accent și pe rezistență dormitorului. Pe site-ul Homemobili.ro găsești acum o gama variată de mobilier de dormitor în Timișoara.

MOBILA DORMITOR TIMISOARA

Pentru ca dormitorul este camera in care ne petrecem mult timp, aceasta este o incapere foarte importanta din locuinta noastra – care evident trebuie sa fie tratata cu importanta. Pentru ca de asemenea este un spatiu care ofera confort si relaxare, este important sa acordam o atentie sporita pieselor de mobilier din dormitor. Pentru toate astea este esential ca sa avem tot confortul necesar. Un al aspect important este eficienta dormitorului. Este recomandat ca acest spatiu sa fie amenajat in asa fel incat sa fie cat mai practic. Fiind o investitie pe termen lung, este extrem de important ca piesele de mobilier pe care le alegem sa reziste in timp. De aceea trebuie sa punem un mare accent pe calitatea materialelor folosite pentru fabricarea si confectionarea pieselor de mobilier pentru dormitor.

Descopera pe site-ul Home Mobili Timisoara toata gama noastra de mobila de dormitor moderna.

O incapere foarte importanta din casa noastra este reprezentata de catre dormitorul nostru. In aceasta camera ne odihnim dupa o zi de munca si ne incarcam bateriile. Pentru mentinerea unei functionalitati ridicate trebuie sa echipam dormitorul cu cele mai bune piese de mobilier. Pe langa aspectul estetic, care evident are rolul de a asigura confortul, trebuie sa tinem cont si de aspectul functional. Astfel pe aceasta pagina poti sa descoperi acum o gama completa de mobilier de dormitor de la Home Mobili.

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania

Program:
L-V 10:00 – 18:30
    S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact