Colectie Canapele de Lux in Timisoara-homemobili romania
Canapele
Coltar Natura5
Col╚Ťare
fotoliu lotus
Fotolii

Experimenteaz─â confortul suprem ╚Öi rafinamentul ├«n designul interior cu gama noastr─â de canapele de lux, oferit─â de Home Mobili din Oradea. Fiecare canapea din aceast─â colec╚Ťie reprezint─â o combina╚Ťie armonioas─â ├«ntre estetic─â excep╚Ťional─â ╚Öi func╚Ťionalitate superioar─â, aduc├ónd un strop de elegan╚Ť─â ├«n fiecare living.

Canapelele noastre de lux sunt create cu pasiune pentru detalii, folosind materiale de ├«nalt─â calitate pentru a asigura durabilitatea ╚Öi rafinamentul pe termen lung. Indiferent dac─â preferi un stil clasic, cu tapi╚Ťerie din piele ╚Öi linii tradi╚Ťionale, sau e╚Öti ├«n c─âutarea unei canapele contemporane, cu accente moderne ╚Öi forme inovatoare, vei g─âsi ├«n colec╚Ťia noastr─â variat─â op╚Ťiuni care s─â reflecte gusturile tale rafinate.


Tapi╚Ťeriile fine ╚Öi finisajele impecabile ale canapelelor noastre adaug─â o not─â de lux ╚Öi sofisticare ├«n fiecare living. Fiecare detaliu, de la texturile deosebite p├ón─â la structura ergonomic─â, este conceput pentru a crea un spa╚Ťiu de relaxare unic ╚Öi confortabil. Canapelele noastre nu sunt doar piese de mobilier, ci adev─ârate opere de art─â care transform─â spa╚Ťiul de zi ├«ntr-un mediu plin de stil.


La Home Mobili din Oradea, suntem dedica╚Ťi s─â aducem elegan╚Ťa ├«n casele clien╚Ťilor no╚Ötri. Descoper─â acum colec╚Ťia noastr─â de canapele de lux ╚Öi transform─â-╚Ťi livingul ├«ntr-un spa╚Ťiu de rafinament ╚Öi relaxare. Comand─â acum ╚Öi bucur─â-te de calitatea ╚Öi luxul autentic oferite de canapelele noastre deosebite!

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adres─â Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania

Program:
L-V 10:00 – 18:30
┬á ┬á S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoper─â noua colec╚Ťie de dormitoare

X
× Contact