Culorile anului 2024 se anunță a fi deosebit de inspirate și pline de energie. Printre cele mai apreciate se numără Peach Fuzz, Safari Sun, Ocean Storms, Desert Flower și Limitless, dar există și alte nuanțe calde care amintesc de conexiunea cu natura și de momentele de liniște pe care ni le dorim.

“Am cumparat de curand un coltar de care sunt foarte multumita. Produse foarte frumoase de o calitate foarte buna ! Intreaga experienta de cumparare a fost una foaarte placuta, totul a fost foarte usor, multa intelegere dpdv al platilor, foarte mult suport si comunicare foarte buna cu doamna Cristina, care se ocupa de business. Coltarul are dimensiuni foarte mari (peste 3 m lungime) si cu toate acestea a fost transportat impecabil pentru un cost de transport nesemnificativ, tinand cont de distanta f mare si dimensiunea coltarului. Recomand cu mare incredere toate produsele, sunt modele deosebite fata de ceea ce am mai vazut si foarte calitative ! Home Mobili va multumesc !.”
“Sunt foarte mulțumită de tot ce am cumpărat. Recomand cu încredere produsele calitate și seriozitate maxima . Ma voi întoarce cu drag oricând voi mai avea nevoie .“
“Cand spui eleganta, rafinament, calitate, seriozitate si lista poate continua ..spui HomeMobili.Un magazin foarte drag sufletului nostru cu o echipa minunata si lucruri deosebite.Va multumim ca faceti parte din casuta noastra! ❤️.”
“Singurul loc în care am fost încurajată, cu privire la dorinţa mea de a alege culoarea alb, pentru canapea şi fotolii. Amabilitate, profesionalism, timp suficient acordat în consiliere, până la cel mai mic detaliu (material, textură, broderie), toate acestea ducând la alegerea unui produs de calitate superioară cu rafinament şi bun gust. Livrare şi montaj în condiţii sigure, cu o foarte bună protecţie a pieselor de mobilier, atenţie acordată pentru a nu murdări sau deteriora produsul. Pentru toate acestea un mare, MULŢUMESC! Recomand cu încredere! !.”

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania.

Program:
L-V 10:00 – 18:30
S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact