Noptiere

Noptierele de la HOME MOBILI sunt articole care servesc atât funcția, cât și design-ul oricărui dormitor. O piesă de mobilier pentru dormitor care vă poate ține lampa de lectură, obiecte decorative și alte obiecte personale, cum ar fi cărți și gadgeturi, noptierele noastre de design vă permit să aveți la îndemână toate lucrurile esențiale pentru dormitor.Vin într-o varietate de stiluri. Fie că doriți una sau două noptiere, selecția noastră se potrivește oricărui tip de amenajare și interior. Gama noastră de noptiere include linii curate, moderniste, luxuriante si minimaliste.Organizați dezordinea în dormitor cu noptiere pentru a ține obiectele pe care le iubiți sau telefonul drag.

Noptierele sunt exemplul perfect de piese de mobilier care trebuie să exceleze atât în forma, cât și în funcționalitate. Nu are rost să aveti o noptieră uimitoare dacă nu ajungeti la lampa de noptieră. De asemenea, nu doriți ca designul atent al decorului dormitorului dvs. să fie ruinat de o piesă pur practică, dar fala stil. Odată ce ți-ai sortat patul, lenjeria de pat și depozitat hainele, trebuie să abordati dilema obișnuită de decorare a ambelor părți ale patului. Aveți nevoie de o noptieră care să se potrivească stilului dvs. interior, oferind în același timp o suprafață amplă și depozitare pentru nevoile dumneavoastră.

Noptierele ideale au înălțimea cât patul cu tot cu saltea / suprata de dormit pentru simplul fapt că ne dorim să ajungem rapid la lucrurile de pe noptieră fără efort. Pe lângă asta stilul noptierelor alese trebuie să se potrivească în mare măsură cu cel al patului / dulapului pentru o uniformitate completă. Trebuie să ne hotărâm astfel câte noptiere dorim vrem una sau două. Multe dormitoare complete vin cu 2 noptiere una pe stânga altă pe dreapta. Mărimea camerei joacă un rol crucial în alegerea noptierei.

Următorul lucru de analizat este ce fel de noptiere dorim – vrem simple cu design elegant sau modern sau mai complexe cu finisaje de lux?

Poate ne dorim noptiere cu 2-3 sertare sau una cu spațiu mare de depozitare care  fie închis.

Noptiera este piesa de mobilier care ne ofera echilibru dar si confortul de care avem nevoie zi de zi. Pe langa asta, noptiera este acea piesa de mobila din dormitor specifica, ce poate sa ne ofere intimitate si confort maxim pentru ca are functionalitate practica si ofera un stil mai modern si organizat.

Vezi pe aceasta pagina din site toata gama noastra de noptiere pentru dormitor din import de calitate ridicata la preturi foarte bune.

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă Showroom :
Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425,
Romania

Program:
L-V 10:00 – 18:30
    S 10:00 – 14:00

Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact