Paturi Single în Timișoara

Descoperă mai jos gama noastră de paturi confortabile si moderne

CRUISE

CRUISE PAT – 1.790 RON

FLORIST

FLORIST PAT – 1.990 RON

O buna parte din viata noastra ne-o petrecem in pat, de aceea este important sa alegem cu atentie aceasta piesa de mobilier. Astfel un somn cat mai odihnitor intr-un pat confortabil ne va da un randament bun in ziua care urmeaza. Pe site-ul Home Mobili gasesti acum o gama completa de paturi de calitate ridicata.

Asigura acum un somn cat mai odihnitor si relaxant cu ajutorul gamei de paturi single de Home Mobili Timisoara. Pe aceasta pagina vei gasi cu siguranta o gama variata si completa de paturi premium-lux pentru casa ta.

Pentru a alege doar cele mai bune paturi pentru dormitor trebuie sa masori spatiul de care dispune camera ta, dimensiunea patului, materialul din care este folosit dar si stilul acestuia. Toate aceste elemente plus salteaua joaca un rol crucial pentru a asigura un somn cat mai relaxant.

Iata cateva criterii dupa care sa ne orientam cand dorim sa ne alegem un pat ideal – primul este marimea camerei / spatiul de care dispunem. Este important sa stii de la inceput de cat spatiu dispui si care este marimea ideala a patului.

Dupa care trebuie sa ne uitam si la spatiul de depozitare. Astfel un pat cu o lada de depozitare este ideal pentru apartamentele din orasele din Romania.

Este important sa ne uitam si la materialul din care este realizat patul. Spre exemplu un pat tapitat de la Home Mobili se poate asorta foarte bine de stilul si culoarea camerei.

DATE DE CONTACT HOME MOBILI TIMISOARA

Adresă: Bulevardul Liviu Rebreanu 34, Timișoara 300425
Program: L-V 10-18:30
Telefon: 0732 117 160

Descoperă noua colecție de dormitoare

X
× Contact